Стало відомо, скільки коштував відпочинок Порошенка на Мальдівах

Читать на русском

Петро Порошенко під час відпочинку на Мальдівах орендував приватний острів і витратив на відпочинок, за попередніми даними, 500 тисяч доларів.

Президент Петро Порошенко під час відпочинку на Мальдівах орендував приватний острів і витратив на відпочинок, за попередніми даними, 500 тисяч доларів.

Про це йдеться в розслідуванні «Радіо Свободи», пише «Слово і Діло».

Порошенко отримав понад мільйон прибуткуПрезидент України Петро Порошенко задекларував понад 1 мільйон гривень, отриманих від відсотків по вкладах.

За даними журналістів, з аеропорту Мале, куди президент і його гості прилетіли чартером, вони дісталися острівного курорту. 8 дорослих і 2 дітей оселилися на найдорожчій віллі курорту, яка розташована на окремому острові.

Журналістам вдалося дізнатися з особистих джерел, що оренда окремого острова на курорті «Шеваль Блан» коштувала Порошенко і його супутникам не менше 46 тисяч доларів на добу.

Таким чином, за 6 діб президент повинен був заплатити тільки за проживання 276 тис. доларів.

Але були і додаткові витрати. Наприклад, за даними розслідування, під час відпочинку Петра Порошенка на курорті «Шеваль Блан»: дайвінг, водний спорт, човни протягом семи днів - обійшлися в 18 705 доларів. На сніданки сумарно витратила 10 791 доларів.

Наприклад, тільки четвертого січня на сніданок на віллі було сплачено 4118 доларів. На обіди - 4682 долара, а вечері на віллі обійшлися в 3165 доларів.

Загалом всі додаткові послуги становили 37 550 доларів. І за них Mr. Petro Incognito, як він значився на курорті, розрахувався готівкою.

Всього Петро Порошенко витратив на тижневу, як його назвали в Адміністрації президента, «короткий» різдвяну відпустку на Мальдівських островах не менше 500 тисяч доларів. А це - більш ніж 14 млн гривень.

Нагадаємо, раніше в АП повідомили, що Порошенко новий 2018 рік зустрічав вдома, кілька днів провів в Івано-Франківській області та відвідав з приватною поїздкою Мальдіви.

Президент відпочивав на Мальдівах 7 днів під ім'ям Mr. Petro Incognito.

Як писало «Слово і Діло», соцмережі відреагували на такий відпочинок Порошенко.

«Слово і Діло» зафіксувало, що президент збирається виконати в 2018 році.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: