Зеленський виїхав з України: куди шоумен полетів на вихідні

Читать на русском
Переможець президентських виборів в Україні Володимир Зеленський повідомив, що на вихідні полетів до Туреччини, але обіцяє повернутися.

Переможець президентських виборів в Україні Володимир Зеленський повідомив, що на вихідні полетів до Туреччини, але обіцяє повернутися.

Як пише «Слово і Діло», про це він написав у Facebook.

Чи може Зеленський розпустити Раду до 14 червня: юридична оцінкаГолова Окружного адміністративного суду Києва Павло Вовк заявив, що президент має повноваження розпустити Верховну раду до 14 червня 2019 року. Оцінили такий сценарій експерти.

«Домовлялися бути відкритими. Так ось. Вилітаємо до Туреччини. Відводжу дітей на щорічний фестиваль «Весело». А сам за 2 дні назад», - написав Зеленський.

Він стверджує, що за 4 місяці це його перші вихідні.

Відзначимо, що фестиваль «Весело» - проект студії «95 квартал». У цьому році фестиваль пройде з 30 квітня по 7 травня в турецькому Бодрумі.

Раніше шоумен і переможець другого туру президентських виборів Володимир Зеленський звинуватив Центрвиборчком в затягуванні оголошення результатів виборів президента.

У Центральній виборчій комісії вважають, що звинувачення Володимира Зеленського в затягуванні оголошення результатів виборів є безпідставними і заявляють, що працюють в безпрецедентно швидкому режимі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: