У НАБУ завершили розслідування щодо працівників, які фігурують у сюжеті ЗМІ

Читать на русском
В НАБУ завершили розслідування фактів можливих неправомірних дій працівників НАБУ, відомості про які містить листування, оприлюднене в сюжеті програми BIHUS.INFO

Управління внутрішнього контролю Національного антикорупційного бюро України (далі — УВК) завершило розслідування фактів можливих неправомірних дій працівників НАБУ, відомості про які містить листування, оприлюднене в сюжеті програми BIHUS.INFO.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляється на сайті відомства.

Висновки розслідування надані Дисциплінарній комісії, яка прийматиме рішення щодо наявності в діях співробітника НАБУ складу дисциплінарного проступку.

Зазначене службове розслідування УВК розпочало 5 березня за ініціативи Першого заступника Директора НАБУ. На час його проведення Директор НАБУ відсторонив від виконання посадових обов’язків трьох співробітників Національного бюро, згаданих у листуванні, оприлюдненому журналістами, а саме: керівника Головного підрозділу детективів та двох детективів цього ж підрозділу.

Про результати службового розслідування УВК також поінформує Державне бюро розслідувань та Національне агентство з питань запобігання корупції.

Нагадаємо, слідчі Державного бюро розслідувань прийшли з обшуками до Національного антикорупційного бюро у кримінальному провадженні щодо можливих зловживань посадовців НАБУ у «справі сина колишнього першого заступника секретаря Ради національної безпеки та оборони Ігоря Гладковського».

ДБР розслідує можливі зловживання НАБУ в «справі Гладковського». Також слідчі отримали доступ до документів НАБУ в цьому провадженні, в тому числі до листа головного військового прокурора Анатолія Матіоса з листуванням Рогози.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: