Субота на Донбасі: 7 обстрілів, втрат немає

Читать на русском
З початку поточної доби бойовики на Донбасі 7 разів здійснили порушення режиму припинення вогню, а також застосували озброєння, що заборонено Мінськими угодами.

З початку поточної доби бойовики на Донбасі 7 разів здійснили порушення режиму припинення вогню, а також застосували озброєння, що заборонено Мінськими угодами.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на Прес-центр ООС ввечері в суботу, 20 квітня.

Карта ООС: ситуація на сході України на 20 квітняМинулої доби бойовики 10 разів порушили режим припинення вогню, 4 рази застосувавши заборонене Мінськими домовленостями озброєння.

Повідомляється, що в районі села Павлопіль бойовики здійснили обстріл позицій українських захисників використовуючи протитанкові гранатомети. Поблизу населеного пункту Опитне бойовики вели вогонь з мінометів калібру 82 мм та з озброєння бойових машин піхоти.

Також двічі в районі міста Авдіївка бойовики обстрілювали позиції українських воїнів з ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї, а в районі населеного пункту Піски з станкових протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів. У районі населеного пункту Гнутове бойовики вели вогонь із великокаліберних кулеметів.

«Втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил немає. На ворожі провокації підрозділи Об'єднаних сил дали адекватну відповідь», - повідомили в прес-центрі ВЗГ.

Також нагадаємо, бойовики на Донбасі стягують важке озброєння до передової.

Раніше повідомлялося, що бойовики обстріляли житлові будинки і школу на Донбасі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: