Зеленський не має наміру повертати Донбас військовим шляхом

Читать на русском
Володимир Зеленський заявив, що у разі обрання президентом України Донбас не буде звільнений військовим шляхом.

Кандидат на посаду президента України Володимир Зеленський на виборах-2019 у ефірі програми «Право на владу» на телеканалі 1+1 заявив, що виступає проти військового варіанту звільнення Донбасу.

Про це передає кореспондент «Слово і Діло».

Зеленський проти особливого статусу ДонбасуКандидат у президенти України Володимир Зеленський вважає, що у окупованого Донбасу не має бути особливого статусу.

Кандидат підкреслив, що у разі обрання президентом України Донбас не буде звільнений військовим шляхом. Відповідаючи на питання жуналістів, Зеленський заявив про неготовність віддати подібний наказ.

Нагадаємо, як заявила представник України в ТКГ Ірина Геращенко, під час нинішніх переговорів у форматі Тристоронньої контактної групи (ТКГ) Росія відмовилася підтримати ініціативу України про оголошення великоднього перемир'я з 19 квітня.

Скайп-конференція з цього приводу тривала протягом 6 годин. Переговори завершилися безрезультатно.

Додамо, у команду кандидата у президенти Володимира Зеленського як потенційний міністр оборони увійшов Іван Апаршин. Він був у команді кандидата Анатолія Гриценка. Сам Зеленський повідомив, що Іван Апаршин є експертом з безпеки і оборони в його команді.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: