ЗМІ назвали модераторів дебатів на «Олімпійському»

Читать на русском
Команда Порошенка запропонувала в ролі ведучого журналіста Андрія Куликова, а у Зеленського - Олену Фроляк.

Вести дебати кандидатів у президенти Володимира Зеленського та Петра Порошенка, які відбудуться о 19:00 на НСК «Олімпійський», будуть журналісти Андрій Куликов, запропонований штабом Порошенка, і Олена Фроляк від штабу Зеленського.

Як пише «Слово і Діло», про це в п'ятницю, 19 квітня, повідомляє «Українська правда» з посиланням на джерело, близьке до переговорів.

Дебати Порошенка та Зеленського: як це булоДебати між Петром Порошенком і Володимиром Зеленським на НСК Олімпійський. Слово і Діло веде текстову трансляцію події.

За даними видання, дебати розпочнуться з 5-хвилинних виступів кожного з кандидатів, після цього кожен відповість на 3 питання модераторів, у них буде по 1 хвилині, щоб поставити своє, і по 5 хвилин, щоб відповісти на питання опонента.

Від Порошенка та Зеленського буде по троє артистів, які виступлять по черзі, поки на стадіон будуть заходити люди.

«Водночас джерела як в команді Порошенка, так і в команді Зеленського скаржаться один на одного. У групі Порошенка УП сказали, що «зелені йдуть по беззаконню», а в команді Зеленського звинувачують штаб опонента в регулярному висуненні нових умов: «вони постійно щось змінюють, щогодини нова умова», – йдеться в повідомленні.

Як відомо, дебати на стадіоні розпочнуться о 1. Перед дебатами - о 16:00 - заплановані концерти.

«Слово і Діло» вестиме текстову онлайн-трансляцію дебатів. Також на нашій сторінці в Facebook транслюватиметься стрім із дебатів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: