Дебати транслюватимуть понад 20 зарубіжних каналів

Читать на русском
Президентські дебати на Суспільному і на стадіоні НСК Олімпійський будуть мати відкритий сигнал, який зможуть приймати всі канали.

Президентські дебати на «Суспільному» і на стадіоні НСК «Олімпійський» будуть мати відкритий сигнал, який зможуть приймати всі канали.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомив голова правління Національної суспільної телерадіокомпанії України (НСТУ) Зураб Аласанія в коментарі телеканалу «112 Україна».

Квитків уже немає: на дебати Зеленського та Порошенка не залишилося вільних місцьМенш ніж за дві доби реалізували всі квитки на дебати між кандидатами в президенти Петром Порошенком і Володимиром Зеленським.

Понад 20 зарубіжних каналів будуть транслювати дебати.

«Сигнал буде відкритим. Понад 20 зарубіжних каналів будуть транслювати. Сигнал відкрито ЦКУ, це такий центр, який роздає сигнали РТ, там буде зведено всі сигнали – і зі стадіону, і з «Суспільного». Сигнал спокійно зможуть приймати всі канали», - зазначив Аласанія.

Проте залишаються певні труднощі з трансляцією зі стадіону - такі дебати розцінюються як політична агітація та мають бути оплачені зі штабів кандидатів.

«Немає впевненості, що це просто зійде з рук. Зарубіжним спокійно, а нашим – питання. У законі зазначено тільки про сигнал офіційних дебатів, там вони мають робити це безкоштовно. А з публічною дискусією на стадіоні питання ще стоїть. Чим ризикують канали? Наприклад, штрафами від Нацради з питань телебачення і радіомовлення або від ЦВК», - зазначив Аласанія.

Нагадаємо, Зураб Аласанія розповів про порядок проведення дебатів кандидатів у президенти на НСК «Олімпійський».

Як відомо, дебати за участю двох кандидатів у президенти - Володимира Зеленського та Петра Порошенка - відбудуться на НСК «Олімпійський» сьогодні ввечері о 1. Після цього відбудуться дебати на «Суспільному» о 2.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: