Оприлюднили графік дебатів Порошенка та Зеленського

Читать на русском
Телевізійний ефір дебатів Петра Порошенка і Володимира Зеленського почнеться о 18:50 і завершиться о 22:00. Про це у Facebook повідомив модератор дебатів на Суспільном Павло Казарін.

Телевізійний ефір дебатів Петра Порошенка і Володимира Зеленського почнеться о 18:50 і завершиться о 22:00.

Як пише «Слово і Діло», про це у Facebook повідомив модератор дебатів на «Суспільном» Павло Казарін.

Зеленський представив свою команду: що пообіцяв кандидат і його радникиВолодимир Зеленський на ток-шоу Право на владу представив свою команду. Ми зібрали їх обіцянки та основні тези.

За словами Казаріна, дебати на стадіоні почнуться о 18:50 з переклички з кореспондентами в секторах, трансляція зі стадіону запуститься о 19:00.

«Все, що відбувається там - ініціатива штабів. Вони обирають собі підрядників і модераторів. Я не знаю, хто буде рефері на тому ринзі», - зазначив Казарін.

Трансляція зі стадіону закінчиться о 20:00, після чого продовжиться ефір вже зі студії «Суспільного» за участю спікера Верховної ради Андрія Парубія. Дебати в студії почнуться о 21:00, але о 20:40 вийде матеріал перед приїздом кандидатів. Теледебати буде модерувати Мирослава Барчук.

Казарін додав, що в студії точно чекають Петра Порошенка, так як раніше Володимир Зеленський відмовився від дебатів. Чинному президенту замість монологів пропонують провести ефір у формі відповідей на питання. В 22:00 трансляція дебатів завершиться, а з 22:20 стартує «Зворотний відлік».

Нагадаємо, «Слово і Діло» буде вести текстову онлайн-трансляцію дебатів. Також на нашій сторінці Facebook транслюватиметься стрім з дебатів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: