Порошенко кличе прихильників до фан-зони для перегляду дебатів

Читать на русском
Президент Петро Порошенко закликав своїх прихильників, які не зможуть потрапити на НСК Олімпійський, прийти у п’ятницю о 18-ій годині на Троїцьку площу.

Президент Петро Порошенко закликав своїх прихильників, які не зможуть потрапити на НСК «Олімпійський», прийти у п’ятницю о 18-ій годині на Троїцьку площу та заявити про незмінність євроатлантичного курсу України.

Як пише «Слово і Діло», про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

Дебати на стадіоні: що скажуть Зеленський і Порошенко перед 2-м туром19 квітня на Олімпійському відбудуться дебати. Суперечки про публічний виступ кандидатів почалися відразу після 1-го туру. Нарешті, штаби кандидатів підписали угоду. Про що говоритимуть і що буде, якщо для когось дискусія стане провальною, обговорили з експертами.

«Ми маємо зберегти та захистити Україну! 19 квітня потребую вашої підтримки на дебaтах на НСК «Олімпійський». Розумію, що всіх бажаючих стадіон не вмістить, тому збираємося у фан-зоні на Троїцькій площі о 18:00, щоб чітко заявити про незмінність нашого євроатлантичного курсу. Не дамо перетворити Україну на Малоросію!», - зазначив Порошенко.

Як відомо, у п’ятницю, 19 квітня, на НСК заплановано передвиборчі дебати кандидатів у Президенти — шоумена Володимира Зеленського та чинного Президента Петра Порошенка.

На стадіоні вже встановлено дві сцени. Команди кандидатів запрошували своїх прихильників за принципом 50/50.

Перед дебатами — о 16.00 — заплановано концерти. Дебати мають розпочатися о 19.00.

«Слово і Діло» вестиме текстову онлайн-трансляцію дебатів. Також на нашій сторінці Facebook транслюватиметься стрім з дебатів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: