Як змінювалися букмекерські ставки на перемогу Зеленського чи Порошенка в другому турі

Читать на русском

Букмекерські ставки на лідерів президентських перегонів «Слово і Діло» відстежувало з початку лютого, а також протягом березня. Відзначимо, що в основному люди ставили на те, що до другого туру вийдуть Порошенко та Зеленський, а Тимошенко давали набагато менше шансів. Так воно й вийшло. Сьогодні пропонуємо подивитись, як змінювалися коефіцієнти ставок у чотирьох найпопулярніших букмекерських конторах на Зеленського й Порошенка з 2 до 19 квітня (за два дні до другого туру).

Нагадаємо, низький коефіцієнт кандидата вказує на ймовірність його перемоги. Наголошуємо, що букмекерські ставки не можуть бути істиною в останній інстанції й формуються залежно від кількості азартних учасників, що хочуть заробити, та й навіть зірвати великий куш. Проте ставки перед першим туром збіглися з реальністю.

На початку квітня на перемогу у виборах Порошенка робили ставили з коефіцієнтом від 2,85 до 3,85. За неповних три тижні коефіцієнт неухильно зростав, іноді стрибкоподібно. До 19 квітня показники ставок на перемогу Порошенка впали й коливалися в межах від 3,14 до 6,5.

Ставки на перемогу Зеленського стабільно з низьким коефіцієнтом. На початку місяця коефіцієнт становив від 1,25 до 1,27. А ближче до дня голосування він неухильно знижувався й до 19 квітня становив у різних конторах від 1,09 до 1,17.

Детальніше – на інфографіці.

Нагадаємо, «Слово і Діло» писало, як за місяць змінювалися ставки на Порошенка, Тимошенко та Зеленського.

Також ми зафіксували, які обіцянки дав Зеленський, представляючи свою команду.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися:
АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО
Підпишіться на наш канал