Українці вже можуть подорожувати до Таїланду без віз

Читать на русском
У відомстві зазначили, що для поїздки потрібно мати закордонний паспорт - біометричний або небіометричний

З 14 квітня громадяни України можуть подорожувати до Королівства Таїланд з туристичною метою без віз.

Про це повідомили у Департаменті консульської служби МЗС України, передає Слово і Діло

У відомстві зазначили, що для поїздки потрібно мати закордонний паспорт (біометричний або небіометричний), строк безвізового перебування – до 30 днів.

Для перебування на території Таїланду терміном понад 30 днів, незалежно від мети подорожі, необхідно отримати візу у відповідному дипломатичному представництві або консульській установі.

У Департаменті МЗС нагадали, що подорожуючі мають дотримуватися законодавства іноземної держави під час перебування на її території та мають бути застраховані.

Скільки іноземців відвідало Україну і куди їздили за кордон українці в 2017 роціУ Держстаті підрахували, скільки іноземців побувало в Україні та чи змогли наші співвітчизники повністю скористатися безвізом у 2017 році.

Нагадаємо, із 15 лютого 2019 набула чинності угода про безвізовий режим між Україною і Уругваєм. Українці із біометричним паспортом можуть подорожувати в Уругваїм до 90 днів без візи.

Як повідомлялося раніше, Європейський Союз із 2021 року запровадить нову систему контролю на своїх кордонах. Про те, як на нововведення відреагували в суспільстві, – в нашому огляді.

Скільки іноземців відвідало Україну й куди їздили українці в 2017 році – за посиланням.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: