«Редколегія» на UMN: дебати кандидатів, розмова Порошенка із Зеленським та Макрон

Читать на русском
Сьогодні в Редколегії на каналі UMN о 19.00 редактори видань та журналісти поговорять про найгучніші теми цього тижня.
Слово і Діло

Сьогодні в «Редколегії» на каналі UMN о 19:00 ведучий Роман Скрипін обговорюватиме основні теми цього тижня разом з Катериною Пітєніною («Слово і Діло»), Олександром Мартиненком («Інтерфакс-Україна») та Владиславом Красінським («РБК-Україна»).

Другий тиждень поспіль тема дебатів кандидатів у президенти Петра Порошенко та Володимира Зеленського все ще лишається топовою. Претенденти на крісло глави держави піарятья як можуть. Кульмінацією став вчорашній ефір «Права на владу», де несподівано й поза сценарієм з'явився Петро Порошенко. Про це і йтиметься «Редколегії».

Ведучий «Редколегії» Роман Скрипін і сьогоднішні гості UMN Катерина Пітєніна («Слово і Діло»), Олександр Мартиненко («Інтерфакс-Україна») та Владислав Красінський («РБК-Україна») говоритимуть у прямому ефірі про те, що зазвичай пишуть між рядків.

П'ЯТНИЧНИЙ КАНАЛ | SKRYPIN.UA | 12 КВІТНЯskrypin.ua

Нагадаємо, «Слово і Діло» відстежувало перебіг подій щодо дебатів, аналізів, пропозицій щодо телемостів та всього, що стосується так довго обговорюваної зустрічі двох кандидатів у президенти в словесному двобої.

Також «Слово і Діло» разом з експертами розібрало програми Зеленського та Порошенка на предмет того, чи можливо здійснитися передвиборчим обіцянкам.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: