Соціологи розповіли, які шанси в кандидатів перед другим туром

Читать на русском
За даними опитування групи Рейтинг, за Зеленського планують голосувати 51 відсоток тих, хто визначився з вибором і має намір прийти на виборчі дільниці.

Соціологи оприлюднили результати опитування серед громадян України про те, за кого вони голосуватимуть у другому турі виборів президента.

Про це на прес-конференції сказав заступник директора Соціологічної групи «Рейтинг» Любомир Мисів, передає «Слово і Діло».

Другий тур виборів-2019: чи є електоральний резерв у кандидатівЗа даними підрахунку голосів і результатами екзит-полів до другого туру президентських виборів-2019 виходять Володимир Зеленський і Петро Порошенко.

За даними опитування групи «Рейтинг», за Володимира Зеленського планують голосувати 51% тих, хто визначився з вибором і має намір прийти на виборчі дільниці.

За Петра Порошенка мають намір віддати голоси 21% респондентів.

Не визнались 18% громадян і 10% заявили, що не будуть голосувати.

Опитування Соціологічної групи «Рейтинг» проводився 5-10 квітня серед 3000 респондентів по всій Україні за винятком окупованих Росією територій. Помилка вибірки - 1,8%.

Нагадаємо, Центральна виборча комісія оголосила офіційні результати першого туру виборів президента України, які відбулися 31 березня. За Володимира Зеленського віддали свої голоси 5,714 млн осіб (30,14%), за Петра Порошенка - 3,014 млн (15,95%). ЦВК призначила другий тур на 21 квітня 2019 року.

Відзначимо, за даними опитування, який Соціологічна група «Рейтинг» провела перед першим туром президентських виборів, Володимира Зеленського підтримували 26,6% респондентів, Петра Порошенка - 17,2%, Юлію Тимошенко - 17,2%.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: