Вибори-2019: оприлюднили рейтинг кандидатів у президенти

Читать на русском
Найвищі шанси вийти в другий тур президентських виборів залишаються у Петра Порошенка, Юлії Тимошенко та Володимира Зеленського.
Всі кандидати в президенти 2019.Фото «Слово і Діло».

Найвищі шанси вийти до другого туру президентських виборів-2019 в Україні залишаються в чинного президента Петра Порошенка, лідерки партії «Батьківщина» Юлії Тимошенко та шоумена Володимира Зеленського.

Як пише «Слово і Діло», про це за повідомленням «ТСН. Тиждень» свідчать результати опитування Київського міжнародного інституту соціології 14-22 березня 2019 року.

Рейтинги за 9 днів до виборів: що засвідчили та чого чекати даліЗа даними опитування групи Рейтинг, Зеленського підтримують 24,9 відсотка, Тимошенко – 18,8 відсотка, а Порошенко – 17,4 відсотка.

На першому місці в президентському рейтингу Зеленський, якого нібито готові підтримати 32,1% виборців, на другому місці - нинішній президент Петро Порошенко з 17,1%. Лідерка партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко - на третьому місці з 12,5% підтримки виборців.

Згідно з опитуванням, до п’ятірки найрейтинговіших кандидатів також потрапили лідер «Опозиційної платформи - За життя» Юрій Бойко (10,4%) та голова партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко (6,9%).

Нагадаємо, за даними опитування Соціологічної групи «Рейтинг», оприлюдненими 19 березня, якщо б президентські вибори в Україні відбувалися в середині березня, найбільші шанси вийти в другий тур так само мали б Володимир Зеленський, Юлія Тимошенко і Петро Порошенко.

Також стало відомо, що кожен шостий українець не знає, за кого голосувати.

Нагадаємо, чергові президентські вибори в Україні заплановані на 31 березня 2019 року.

У нашій рубриці «Вибори» можна знайти кожного кандидата, подивитися його декларацію на інфографіку, біографію й програму.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: