Соціологи назвали лідера президентського рейтингу

Читать на русском
Лідером президентського рейтингу залишається шоумен Володимир Зеленський, друге й третє місця посідають лідерка партії Батьківщина Юлія Тимошенко та чинний глава держави Петро Порошенко.
Всі кандидати в президенти 2019.Фото «Слово і Діло».

Лідером президентського рейтингу залишається шоумен Володимир Зеленський, друге й третє місця посідають лідерка партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко та чинний глава держави Петро Порошенко.

Як пише «Слово і Діло», про це свідчать результати опитування, проведеного центром «Соціальний моніторинг» і Українським інститутом соціальних досліджень ім. О. Яременка, передає «Інтерфакс-Україна».

Шафа кандидата. Які невиконані обіцянки ховає ПорошенкоПетро Порошенко за час президентства не зміг перекрити офшори, внести законопроект про опозицію й завершити кілька реформ.

Згідно з даними опитування, серед тих, хто визначився з вибором і готовий взяти участь у голосуванні, Зеленського готові підтримати 29,4% респондентів, Тимошенко – 17,2%, Порошенка – 14,9% українців.

Зазначається, що за Анатолія Гриценка готові віддати свій голос 10,7% опитаних, а за Юрія Бойка - 10,4% респондентів.

Також повідомляється, що готовність взяти участь в голосуванні на президентських виборах висловили 82,5% опитаних.

Опитування було проведене центром «Соціальний моніторинг» і Українським інститутом соціальних досліджень ім. О.Яременка в період з 11 по 18 березня методом особистого інтерв'ю.

Всього було опитано 2047 респондентів старше 18 років. Статистична похибка склала +/- 2,2%.

Нагадаємо, згідно з даними опитування Соціологічної групи «Рейтинг», якщо б президентські вибори в Україні відбувалися в середині березня, найбільші шанси вийти в другий тур мали б Володимир Зеленський, Юлія Тимошенко і Петро Порошенко.

Також оприлюднили дані соціологічного опитування, проведеного Інститутом аналізу і прогнозування спільно з аналітичною групою «Соціопрогноз».

Нагадаємо, вибори президента України відбудуться 31 березня 2019 року.

«Слово і Діло» пропонує дізнатися, чи знаєте ви обіцянки тих, хто збирається йти в президенти.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: