Доповідь Мюллера планують оприлюднити протягом тижня

Читать на русском
Доповідь спецпрокурора Мюллера щодо розслідування у справі РФ може бути опублікована протягом тижня. Дані, які стосуються джерел спецслужб, не будуть доступні громадськості.

Доповідь спецпрокурора Роберта Мюллера щодо розслідування у «справі РФ» може бути опублікована «протягом одного тижня». Дані, які стосуються джерел спецслужб, не будуть доступні громадськості.

Як пише «Слово і Діло», про це заявив генпрокурор США Вільям Барр, передає DW.

Трамп пообіцяв Мюллеру «велику доповідь у відповідь»Президент США Дональд Трамп, коментуючи новину про складання фінальної доповіді щодо російської справи, пригрозив підготувати свою велику доповідь у відповідь.

За його словами, частина даних буде недоступною для громадськості. Зокрема, це буде стосуватися інформації про джерела спецслужб та даних, які зачіпають приватне життя «другорядних дійових осіб», яким не були пред'явлені звинувачення.

Нагадаємо, за підсумками розслідування, проведеного спецпрокурором Робертом Мюллером, ані президент США Дональд Трамп, ані будь-хто з його помічників не вступали у змову і не координували втручання Росії у вибори 2016 року.

Американські спецслужби дійшли висновку, що Росія втрутилася у президентську гонку 2016 року, намагаючись обернути результати виборів на користь Дональда Трампа. Росія заперечує втручання у вибори.

Раніше у Комітет Сенату США заявили, що представлять свою доповідь у справі про втручання у вибори.

Також сенатори США запропонували нові санкції проти РФ.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: