Трамп пообіцяв Мюллеру «велику доповідь у відповідь»

Читать на русском
Президент США Дональд Трамп, коментуючи новину про складання фінальної доповіді щодо російської справи, пригрозив підготувати свою велику доповідь у відповідь.

Президент США Дональд Трамп, коментуючи новину про складання фінальної доповіді щодо «російської справи», пригрозив підготувати свою «велику доповідь у відповідь».

Як пише «Слово і Діло», про це господар Білого дому написав у своєму мікроблозі в Twitter.

«Ми будемо працювати над великою доповіддю у доповідь (спецпрокурора Роберта. - Ред.) Мюллера. Не можна допустити повторення подібних речей з майбутнім президентом Сполучених Штатів», - йдеться в повідомленні американського лідера.

Раніше 7 грудня телеканал CNN повідомив, що команда Мюллера приступила до написання фінальної доповіді про розслідування втручання РФ в президентські вибори США в 2016 році. Офіційна Москва відкидає будь-які звинувачення, вказуючи на їх ставлення до внутрішньополітичної боротьби в США. Сам американський лідер неодноразово називав цю справу полюванням на відьом.

28 листопада президент США Дональд Трамп заявив, що команда Мюллера змушує свідків давати неправдиві свідчення в обмін на послаблення.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: