Мюллер не знайшов змови Трампа з Росією на виборах в 2016 році

Читать на русском
Мін'юст США передав конгресу резюме щодо доповіді спецпрокурора Роберта Мюллера про російське втручання, в якому зазначається відсутність доказів змови президента Дональда Трампа з Росією.

Мін'юст США передав конгресу резюме щодо доповіді спецпрокурора Роберта Мюллера про «російське втручання», в якому зазначається відсутність доказів змови президента Дональда Трампа з Росією.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на РІА-Новини.   «Докази, отримані в ході розслідування спецпрокурора, не достатні, щоб встановити, що президент вчинив злочин і перешкоджав правосуддю», - наводить текст резюме NBC.

Як наголошується в документі, «розслідування не виявило, що учасники кампанії Трампа вступили в змову з Росією або координували дії щодо втручання».

Раніше адвокат президента США Рудольф Джуліані повідомив, що американський лідер перебуває в гарному настрої, незважаючи на доповідь Мюллера про «російське втручання».

23 березня стало відомо, що Мюллер завершив розслідування справи про «втручання Росії» в американські вибори в 2016 році і передав відповідну доповідь Барру.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: