Комітет Сенату США представить свою доповідь у справі про втручання у вибори

Читать на русском
Комітет з розвідки Сенату Сполучених Штатів планує представити власну доповідь за результатами розслідування втручання Росії в американські вибори в 2016 році.

Комітет з розвідки Сенату Сполучених Штатів планує представити власну доповідь за результатами розслідування втручання Росії в американські вибори в 2016 році.

Як пише «Слово і Діло», про повідомив голова комітету Річард Берр у Twitter.

Путін і Трамп обговорили російське втручання у вибори президента СШАТема так званого втручання Москви у вибори президента США стала однією з центральних в переговорах російського і американського президентів - Володимира Путіна і Дональда Трампа.

Комітет планує оприлюднити свою доповідь у найближчі місяці.

«У найближчі тижні і місяці комітет сенату з розвідки завершить останні допити і опублікує доповідь про спроби Росії втручатися у вибори в США», - написав Берр.

Голова комітету також вважає, що Мін'юст США повинен опублікувати якомога більше деталей з доповіді з «російської справи» спецпрокурора Роберта Мюллера.

Берр впевнений, що це можна здійснити без загрози для джерел і методів розвідки США або поточних розслідувань Міністерства юстиції.

Нагадаємо, в неділю, 24 березня, в Сполучених Штатах Америки було оприлюднено звіт спеціального прокурора Роберта Мюллера про втручання Росії у президентські вибори 2016 року. Дворічне розслідування не виявило доказів змови передвиборного штабу Дональда Трампа з Росією.

Раніше адвокат президента США Рудольф Джуліані повідомив, що американський лідер перебуває в гарному настрої, незважаючи на доповідь Мюллера про «російське втручання».

23 березня стало відомо, що Мюллер завершив розслідування справи про «втручання Росії» в американські вибори в 2016 році і передав відповідну доповідь Барру.

Як відомо, у неділю, 31 березня, в Україні відбудуться чергові президенські вибори.

У нашій рубриці «Вибори» можна знайти кожного кандидата, подивитися його декларацію, біографію й програму.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: