Зеленського та Порошенка чекають експерти VADA

Читать на русском
Володимир Кличко закликав кандидатів на пост президента України Петра Порошенка і Володимира Зеленського 10 квітня прибути на НСК Олімпійський.

Український боксер Володимир Кличко закликав кандидатів на пост президента України Петра Порошенка і Володимира Зеленського 10 квітня прибути на НСК «Олімпійський» і здати аналізи представникам волонтерської антидопінгової організації VADA, які приїхали до Києва.

Як пише «Слово і Діло», про це він заявив на спільній прес-конференції з представниками VADA, пише «Інтерфакс-Україна».

«Стадіон, так стадіон»: все про дебати Порошенка та Зеленського (оновлюється)Дебати Петра Порошенка та Володимира Зеленського. Слово і Діло нагадало, з чого почалася вся історія.

«Я закликаю добровільно кандидатів в президенти України сьогодні прийти в НСК «Олімпійський» між 15 і 18 годинами і повторно здати аналізи в компетентні організації та лабораторії», - сказав брат київського мера.

За словами Кличка, він не спілкується з кандидатами, тому не відомо чи вони прийдуть на стадіон.

Раніше помилково поширилася інформація про можливість тесту фахівцями Світової антидопінгової агенції (World Anti-Doping Agency, WADA). Скористатися міжнародними експертами кандидатам запропонував український боксер Володимир Кличко: він спершу написав про WADA, а потім виправив на VADA.

VADA співпрацює з WADA, проте світова організація не проводить подібних тестів, але організації користуються спільною лабораторією.

Нагадаємо, раніше чинний президент Петро Порошенко здав аналізи на НСК «Олімпійський».

Тоді як кандидат в президенти Володимир Зеленський аналізи здавав в приватній клініці.

Як відомо, країна обговорює кілька речей: можливі дебати Володимира Зеленського і президента Петра Порошенка, аналізи і стадіон. Якщо раптом ви не в курсі, як виборча кампанія докотилася до цієї точки, «Слово і Діло» нагадає.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: