Справу про перестрілку в Княжичах скерували до суду

Читать на русском
Генеральна прокуратура України направила до суду обвинувальний акт у справі перестрілки в Княжичах.

Генеральна прокуратура України скерувала до суду обвинувальний акт у справі перестрілки в Княжичах.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-служба ГПУ.

Стрілянина в Княжичах: що змінилося за рікГенеральна прокуратура України повідомила про підозру двом колишнім керівникам підрозділів управління поліції Києва, які сприяли незаконному застосуванню вогнепальної зброї в Княжичах.

Прокуратура скерувала справу до Броварського міськрайонного суду Київської області.

Раніше повідомлялося, що ГПУ завершила досудове розслідування перестрілки в Княжичах, в результаті якої загинули п'ятеро працівників поліції. Обвинувальний акт і реєстр матеріалів досудового розслідування у кримінальному провадженні направили процесуальним керівнику для вирішення питання про його затвердження.

Нагадаємо, 4 грудня 2016 року в Княжичах київський карний розшук за підтримки спецназу КОРД проводив спецоперацію по затриманню грабіжників. Під час операції на місце подій прибув підрозділ Броварського відділення поліції охорони, яке зреагувало на сигналізацію в одному з сусідніх будинків.

Поліцейські охорони затримали двох співробітників Управління оперативної служби ГУ Національної поліції Києва, які брали участь у спецоперації. Після цього між ними почалася перестрілка, в результаті чого загинули п'ятеро поліцейських.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: