З головного підозрюваного у справі про стрілянину в Княжичах зняли всі зобов'язання

Читать на русском
Суд скасував всі зобов'язання, покладені на головного підозрюваного - начальника карного розшуку Нацполіції в Києві Леоніда Куряту.

Печерський районний суд столиці скасував всі зобов'язання, покладені на колишнього начальника карного розшуку Головного управління Національної поліції в Києві Леоніда Куряту, підозрюваного в причетності до перестрілки у Княжичах Київської області.

Про це йдеться в матеріалах суду, пише «Слово і Діло».

ГПУ завершила розслідування перестрілки в КняжичахСлідчі Генпрокуратури відкрили матеріали розслідування підозрюваним в організації перестрілки під Києвом.

Зазначено, що в кінці січня суд розглянув клопотання прокурора про продовження терміну дії зобов'язань, покладених на підозрюваного. Після повідомлення про підозру в серпні 2017 року Курята перебував під домашнім арештом і зобов'язаний був носити електронний браслет стеження.

Поступово всі ці зобов'язання були скасовані судом. Останнє зобов'язання - повідомляти про своє місцезнаходження - минуло 29 січня, і суд відмовився його продовжувати.

Суд вирішив, що наразі відсутні ризики втечі підсудного, знищення ним доказів або тиску на свідків у справі про перестрілку в Княжичах. Суд зазначив, що тяжкість інкримінованого злочину не може бути підставою для продовження запобіжного заходу підозрюваному.

Нагадаємо, внаслідок перестрілки у Княжичах 4 грудня 2016 року загинули п'ять правоохоронців. Після трагедії було звільнено вісім осіб.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: