Порошенко приїде на «Олімпійський» здавати нові аналізи – ЗМІ

Читать на русском
Кандидат у президенти Петро Порошенко збирається прибути на Олімпійський і здати аналізи представникам волонтерської антидопінгової організації VADA.

Кандидат у президенти Петро Порошенко збирається прибути на НСК «Олімпійський» і здати аналізи представникам волонтерської антидопінгової організації VADA.

Як пише «Слово і Діло», про це УП підтвердило джерело в Адміністрації президента.

Припинення війни та розвиток армії: що Порошенко та Зеленський обіцяють як кандидати в президентиЯк кандидати в президенти України, що вийшли до другого туру, збираються вирішувати питання нацбезпеки, повернення Криму та Донбасу, а також розвивати армію, ми подивилися в їхніх програмах.

«Так. Ми плануємо прибути на НСК «Олімпійський», - зазначили в АП.

Раінше боксер Володимир Кличко закликав кандидатів на пост президента Петра Порошенка і Володимира Зеленського прибути на НСК «Олімпійський» і здати аналізи представникам VADA з 15 до 18 години.

Нагадаємо, 5 квітня кандидати у президенти Володимир Зеленський та Петро Порошенко здали аналізи у різних місцях. Зеленський здав лише кров, а Порошенко - кров, сечу і волосся.

За кілька годин результати аналізів Зеленського і Порошенка стали відомі.

Експрес-тест не показав психоактивних речовин в організмі Порошенка, ґрунтовний тест на наркотики можуть робити до 2 тижнів. Аналіз на алкоголь дав негативний результат.

При цьому Зеленський оприлюднив документ, на якому датою здачі аналізу значилося 2 квітня, а трохи пізніше - з датою 5 квітня. У клініці «Євролаб» пояснили, що в результатах помилково вказали невірну дату забору крові, а сам кандидат прокоментував це так: «В нашій історії з аналізами стався казус».

Боксер Володимир Кличко запропонував кандидатам у президенти України здати аналізи у VADA.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: