Аласанія назвав основні витрати під час підготовки дебатів на стадіоні

Читать на русском
За словами Аласанії, частина витрат піде на закупівлю покриття для поля - того, що є, буде недостатньо.

Дебати кандидатів у президенти на НСК «Олімпійський» передбачають витрати на оренду, підготовку сцени, освітлення, озвучку та інше.

Якщо буде доведено, що це агітація, - до суми додасться оплата каналах за онлайн-трансляцію заходу. Про це повідомив гендиректор НГТУ Зураб Аласанія в понеділок, пише «Слово і Діло».

Дебати між Зеленським і Порошенком: чи вплине публічна дискусія на 2-й турКандидат у президенти Володимир Зеленський заявив, що дебати з Петром Порошенко відбудуться 19 квітня.

«У відповідь на питання про вартість проведення дебатів Аласанія сказав: «Основні речі - це оренда самого стадіону: там потрібно буде мінімум на 2 дні, щоб все це влаштувати і побудувати там сцену. Далі залежить від самих сцен, як це буде - посередині стадіону або десь збоку, і залежить від того, які екрани там будуть. Камера має бути, обладнання, освітлення, озвучення - разом потягнуло приблизно на 5,9 млн, це приблизні розрахунки. І до цього додасться, якщо буде доведено, що це політична агітація, тоді вони повинні платити і каналах, які будуть транслювати».

Він додав, що оплата каналам повинна здійснюватися по їхнім прайсів, які є, зокрема, у Центральній виборчій комісії.

За словами Аласанії, частина витрат піде на закупівлю покриття для поля - того, що є, буде недостатньо. Охорону заходи НСК «Олімпійський» теж може забезпечити тільки частково, а якщо мова йде про президента і кандидата, до цього процесу потрібно залучати Управління держохорони України.

Питання квитків теж не вирішене, додав Аласанія.

«Думаю, що це міг би зробити сам НСК, продавати квитки. Хоча це смішно, як на мене», - сказав голова НГТУ.

Відзначимо, раніше Аласанія говорив, що проведення дебатів кандидатів у президенти на стадіоні «Олімпійський» обійдеться приблизно в 1 млн дол.

Раніше НГТУ назвала вартість дебатів на «Олімпійському».

Також нагадаємо Вадим Рабінович зголосився провести дебати на «Олімпійському».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: