У Порошенка відповіли Зеленському щодо дати дебатів

Читать на русском
Чинний президент Петро Порошенко чекає Володимира Зеленського на дебати і 14, і 19 квітня.

Чинний президент Петро Порошенко чекає Володимира Зеленського на дебати і 14, і 19 квітня.

Про це заявив голова фракції Партії «Блок Петра Порошенка» Артур Герасимов на погоджувальній раді Верховної Ради, передає «Слово і Діло».

«Стадіон, так стадіон»: все про дебати Порошенка та Зеленського (оновлюється)Дебати Петра Порошенка та Володимира Зеленського. Слово і Діло нагадало, з чого почалася вся історія.

Герасимов запевнив, що Порошенко готовий до проведення дебатів.

«До речі, Петро Порошенко чекає Зеленського на дебати по суті і 14 квітня, і 19 квітня. Як то кажуть, «стадіон, так стадіон», - наголосив парламентар.

Нагадаємо, раніше кандидат у президенти Володимир Зеленський заявив, що дебати з Петром Порошенком відбудуться 19 квітня. Він зазначив, що дебати відбудуться 19 квітня на НСК «Олімпійському» напередодні другого туру виборів.

«19 квітня на НСК «Олімпійський» відбудуться мої дебати з Порошенком, де я зможу йому задати будь-яке питання. Наприклад, коли почнуться посадки, чому Свинарчук не за гратами", - заявив Зеленський. Він також запропонував своїм виборцям допомогти йому вибрати питання, які він поставить Порошенко на дебатах.

Як повідомлялося, Порошенко назвав дату і час проведення дебатів із Володимиром Зеленським на НСК «Олімпійський». За словами Порошенка, дебати між кандидатами в президенти на НСК «Олімпійському» повинні відбутися 14 квітня 2019 року.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: