ЦВК оголошує офіційні результати виборів - трансляція

Читать на русском
У неділю, 7 квітня, Центральна виборча комісія офіційно оголосила результати голосування в першому турі виборів президента України.

У неділю, 7 квітня, Центральна виборча комісія почала оголошувати офіційнірезультати голосування в першому турі виборів президента України.

Про це повідомили в ЦВК, передає «Слово і Діло».

Нагадаємо, 6 квітня ЦВК отримала останній протокол з уточненням результатів виборів президента від окружних виборчих комісій. Після перерви комісія отримала останній протокол з уточненням результатів голосування від окружної виборчої комісії ТВО №180.

Зокрема, вчора комісія завершила прийом протоколів окружних виборчих комісій про підсумки голосування на чергових виборах президента України 31 березня 2019 року з позначкою «Уточнений».

Протягом п'ятниці, 5 квітня, члени Центральної виборчої комісії відправили на уточнення ще 13 протоколів про результати виборів в Україні. ЦВК 5 квітня прийняла від окружних виборчих комісій (ОВК) всі оригінали протоколів про результати голосування з мокрими печатками.

Нагадаємо, ЦВК 4 квітня опрацювала всі 100% протоколів за результатами голосування на виборах президента України 31 березня.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: