ЦВК прийняла всі уточнені протоколи від виборчкомів

Читать на русском
Сьогодні опівдні відбудеться засідання ЦВК, на якому планується встановити офіційні результати першого туру виборів президента України.

Центральна виборча комісія завершила прийняття уточнених протоколів окружних виборчих комісій про підсумки голосування на виборах президента України.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомила прес-служба ЦВК в суботу, 6 квітня.

У ЦВК пояснили, чому затримується встановлення 100% результатів виборівОдна дільниця в Обухові затримує встановлення результатів виборів за електронними протоколами.

«Комісія завершила прийняття протоколів окружних виборчих комісій про підсумки голосування на чергових виборах президента України 31 березня 2019 року з позначкою «Уточнений», - вказали в ЦВК.

Очікується, що вже в неділю, 7 квітня, о 12:00 відбудеться засідання ЦВК, на якому Комісія планує встановити офіційні результати першого туру виборів президента України.

Раніше ЦВК підбила підсумки голосування на виборах президента України в закордонному виборчому окрузі та підписала відповідний протокол.

Нагадаємо, ЦВК 4 квітня опрацювала всі 100% протоколів за результатами голосування на виборах президента України 31 березня.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: