Уточнення у протоколах не вплине на результати голосування – ЦВК

Читать на русском
Невеликі невідповідності, виявлені у паперових протоколах окружних виборчих комісій, не мають вплинути на результати голосування на виборах президента України.

Невеликі невідповідності, виявлені у паперових протоколах окружних виборчих комісій, не мають вплинути на результати голосування на виборах президента України.

Як пише «Слово і Діло», про це РБК-Україна повідомив член Центрвиборчкому Олег Конопольський.

Стало відомо, чи хочуть українці побачити дебатиТри чверті українців вважають, що кандидати, які виходять у другий тур президентських виборів, повинні брати участь у публічних дебатах між собою.

За словами Конопольського, уточнення протоколів не триватиме до 10 квітня. Нагадаємо, безперервне засідання Центральної виборчої комісії по прийняттю паперових протоколів про результати голосування на виборах в Україні з мокрими печатками може тривати і в вихідні дні.

ЦВК направив 15 протоколів про результати президентських виборів в Україні 2019 на уточнення.

Остаточні результати виборів будуть оголошені після того, як Центрвиборчком прийме оригінали протоколів від усіх окружних виборчих комісій.

Додамо, сьогодні ЦВК опрацювала 100% протоколів. Згідно з підрахунками, у Володимира Зеленського підтримка 30,24% виборців, у Петра Порошенка - 15,95%.

Як відомо, другий тур виборів президента має відбутися 21 квітня.

Дебати мають відбутися в п’ятницю, 19 квітня.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: