ЦВК прийняла протоколи половини окружкомів

Читать на русском
Центрвиборчком прийняв протоколи з мокрими печатками вже від 111 територіальних виборчих округів зі 199.

Центральна виборча комісія прийняла до розгляду і подальшої обробки паперові протоколи (так звані протоколи з «мокрими печатками») про підсумки голосування на виборах президента вже від 111 окружкомів з 199.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-служба ЦВК.

У ЦВК пояснили, чому затримується встановлення 100% результатів виборівОдна дільниця в Обухові затримує встановлення результатів виборів за електронними протоколами.

Зокрема, на засіданні, що продовжилося в середу, 3 квітня, комісія прийняла протоколи від ОВК № 153 Рівненська область. Також ЦВК прийняла протоколи 31 дільничної виборчої комісії про підрахунок голосів виборців на закордонних дільницях.

Таким чином, на 20:50 3 квітня ЦВК прийняла протоколи про підсумки голосування на 111 із 199 територіальних виборчих округів по всій Україні. У засіданні ЦВК оголошено перерву до 10:00 4 квітня 2019 року.

Нагадаємо, в Україні 31 березня відбулося голосування на чергових виборах президента. За даними 99,99% протоколів в електронному вигляді, до другого туру виборів виходять Володимир Зеленський (30,24%) і Петро Порошенко (15,95%).

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: