ЦВК закликала кандидатів призупинити обговорення дебатів

Читать на русском
ЦВК закликала кандидатів в президенти Володимира Зеленського та Петра Порошенка утриматися щодо дискусії про місце проведення дебатів до офіційного оголошення результатів першого туру виборів.

Центральна виборча комісія закликала кандидатів в президенти Володимира Зеленського та Петра Порошенка утриматися щодо дискусії про місце проведення дебатів до офіційного оголошення результатів першого туру виборів.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомили в прес-службі ЦВК.

Дружини кандидатів у президенти: що відомо про потенційних перших ледіСлово і Діло розбиралося, що нам відомо про можливих майбутніх перших леді – Марину Порошенко та Олену Зеленську.

Зазначається що до встановлення Центральною виборчою комісією результатів голосування у день виборів президента України 31 березня 2019 року проведення передвиборної агітації у будь-яких її формах є грубим порушенням вимог закону, а дискусії між субʼєктами виборчого процесу щодо місця та умов проведення теледебатів можуть бути сприйняті як передвиборна агітація.

Раніше Зеленський запропонував Тимошенко стати арбітром на його дебатах із Порошенком.

Як відомо, після першого туру президентських виборів, який відбувся 31 березня, боротьбу за посаду глави держави продовжують Володимир Зеленський та Петро Порошенко.

Вчора, 3 квітня, шоумен покликав чинного президента дебатувати на стадіоні НСК «Олімпійський». Пізніше стало відомо, що Порошенко погодився на такі дебати.

Національна суспільна телерадіокомпанія України заявила, що може провести трансляцію зі стадіону «Олімпійський», але це будуть не дебати, а радше агітація.

Також такі дебати розкритикували в ЦВК.

Як відомо, другий тур виборів президента має відбутися 21 квітня.

Дебати мають відбутися в п’ятницю, 19 квітня.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: