Аваков звинуватив Зеленського та Порошенка в порушенні закону

Читать на русском
Голова МВС України Арсен Аваков звинуватив кандидатів у президенти Володимира Зеленського та Петра Порошенка в порушенні законодавства через їх відеозвернення.

Голова МВС України Арсен Аваков звинуватив кандидатів у президенти Володимира Зеленського та Петра Порошенка в порушенні законодавства через їх відеозвернення.

За його словами, ролики є свого роду агітацією, яка могла початися тільки після завершення підрахунку голосів на першому турі голосування.

Дебати на «Олімпійському»: який задум Зеленського та чи відбудуться вони взагаліЗеленський запропонував провести дебати перед усім народом на стадіоні Олімпійський. Порошенко вказав, що за законом дебати мають відбуватися на базі Суспільного телебачення, але погодився на такі умови.

Як пише «Слово і Діло», про це Аваков заявив у програмі «Право на владу» на каналі 1+1.

Згідно з підсумковими результатами першого туру виборів, Зеленський отримав 30,24% голосів, а Порошенко - 15,95%. Голова «Батьківщини» Юлія Тимошенко набрала 13,4% голосів, а кандидат від «Опозиційною платформи - За життя» Юрій Бойко - 11,67%.

Так як жоден з учасників президентських перегонів не набрав понад 50%, лідери голосування зустрінуться у другому турі, який відбудеться 21 квітня.

3 квітня Зеленський записав відео, в якому запропонував Порошенко зустрітися для дебатів на стадіоні «Олімпійський» у Києві. Порошенко прийняв його запрошення.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: