Рабінович зголосився провести дебати на «Олімпійському»

Читать на русском
Народний депутат гарантує чесні дебати й обіцяє, що кандидатам не вдасться його підкупити.

Лідер політичної партії Опозиційна платформа - За життя Вадим Рабінович запропонував свою кандидатуру для проведення дебатів між Петром Порошенком і Володимиром Зеленським.

Як пише «Слово і Діло», про це він заявив в ефірі телеканалу 112 Україна.

Дебати на «Олімпійському»: який задум Зеленського та чи відбудуться вони взагаліЗеленський запропонував провести дебати перед усім народом на стадіоні Олімпійський. Порошенко вказав, що за законом дебати мають відбуватися на базі Суспільного телебачення, але погодився на такі умови.

«Я готовий провести дебати між Порошенком і Зеленським. Я однаково ставлюся до обох політиків, тому гарантую - спаринг буде чесним і незаангажованим», - пообіцяв політик.

Він також дав гарантії, що жодній стороні не вдасться його підкупити. «Гарантую, що мене не вдасться підкупити жодному з кандидатів!» - додав Рабінович.

Раніше повідомлялося, що кандидат у президенти Володимир Зеленський запропонував Юлії Тимошенко бути модератором на його дебатах із чинним главою держави Петром Порошенком.

Голова правління НСТУ «UA: Суспільне» Зураб Аласанія заявив, що дебати між кандидатами в президенти будуть проводитися відповідно до законодавства.

Сама ж лідер Батьківщини Юлія Тимошенко ще не вирішила, чи брати їй участь у ролі «арбітра».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: