Дебати на «Олімпійському» – президент готовий оплатити половину оренди стадіону

Читать на русском
Президент Петро Порошенко готовий заплатити половину оренди НСК Олімпійський для проведення дебатів з іншим кандидатом у президенти Володимиром Зеленським.

Президент Петро Порошенко готовий заплатити половину оренди НСК «Олімпійський» для проведення дебатів з іншим кандидатом у президенти Володимиром Зеленським.

Як пише «Слово і Діло», про це на брифінгу 4 квітня заявив представник виборчого штабу Порошенка Олег Медведєв.

У мережі обговорюють можливі дебати між Порошенком і ЗеленськимВолодимир Зеленський і Петро Порошенко можуть провести дебати на стадіоні Олімпійський. У нашій добірці реакція соцмереж на можливу подію.

Медведєв додав, що команда Порошенка розраховує на те, що іншу половину заплатить Зеленський і також «пояснить, звідки ці кошти надійшли до виборчого фонду».

На запитання, яким чином зможуть прийти глядачі на стадіон – чи вони мають купувати квитки, чи можуть просто прийти усі охочі, Медведєв відповів:

«Як це може виглядати? Для цього треба фінальна згода і домовленість двох штабів, що такий формат дебатів буде. З точки зору здорового глузду – якщо взагалі дебати на стадіоні вкладаються у здоровий глузд, – то, напевно, має бути рівна присутність уболівальників».

«Чисто теоретично я уявляю, що кандидати мають сплатити оренду, виплатити квитки і, очевидно, роздати ці квитки своїм прибічникам і запросити їх на дебати», - сказав представник штабу Порошенка.

Нагадаємо, після першого туру президентських виборів, який відбувся 31 березня, боротьбу за посаду глави держави продовжують Володимир Зеленський та Петро Порошенко.

Вчора, 3 квітня, шоумен покликав чинного президента дебатувати на стадіоні НСК «Олімпійський». Пізніше стало відомо, що Порошенко погодився на такі дебати.

Національна суспільна телерадіокомпанія України («Суспільне«) заявила, що може провести трансляцію зі стадіону «Олімпійський», але це будуть не дебати, а радше агітація.

Також такі дебати розкритикували у ЦВК.

Як відомо, другий тур виборів президента має відбутися 21 квітня.

Дебати мають відбутися у п’ятницю, 19 квітня.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: