Суд у Москві відклав розгляд скарг трьох українських моряків

Читать на русском
З'ясувалося, що нікого з трьох військовополонених не сповістили в установленому законом порядку.

Судові засідання за скаргами в інтересах незаконно захоплених Росією українських моряків Андрія Артеменка, Андрія Ейдер і Василя Сороки відклали.

Про це в Facebook повідомив адвокат Микола Полозов, пише «Слово і Діло».

«Судові засідання по розгляду скарг, поданих в порядку ст. 125 КПК РФ в інтересах військовополонених Андрія Артеменка, Андрія Ейдер і Василя Сороки відклали. З'ясувалося, що нікого з трьох військовополонених не сповістили в установленому законом порядку про призначення судових засідань. Також не сповістили і слідчий орган», - написав він.

За даними адвоката, судове засідання з розгляду скарги в інтересах Андрія Ейдера призначено на 18 квітня о 14:00, Андрія Артеменка - на 19 квітня о 9:30, Василя Сороки - на 22 квітня о 12:00.

Як відомо, з 7 по 21 березня російське слідство призначило психіатричну експертизу всім 24 військовополоненим українським морякам.

Раніше спеціальний представник Держдепартаменту США з питань України Курт Волкер зажадав у Росії негайно звільнити українських моряків.

Тим часом, російська сторона категорично відмовляється обговорювати вимоги України щодо звільнення захоплених в Чорному морі українських моряків.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: