Одну з вулиць Києва назвуть на честь сенатора Маккейна – президент

Читать на русском
Порошенко та вдова сенатора-республіканця США Джона Маккейна обговорили президентські вибори в Україні і дали високу оцінку тому, що перший тур відбувся вільно та чесно.

Президент України Петро Порошенко та вдова сенатора-республіканця США Джона Маккейна Сінді Маккейн обговорили президентські вибори в Україні й дали високу оцінку тому, що перший тур відбувся вільно та чесно.

Як пише «Слово і Діло», Маккейн перебуває в Україні в складі спостережної місії Міжнародного республіканського інституту (МРІ).

Оновлені дані ЦВК: явка виборців та лідери першого туру виборів у регіонах УкраїниЗа Зеленського найбільше голосів віддали мешканці дніпропетровської області, Порошенка підтримали на заході України, а на сході голосували за Бойка.

«Україна переконливо продемонструвала високі стандарти виборчих перегонів та політичної змагальності. Під час зустрічі було відзначено принципову важливість незмінності та сталості курсу реформ та євроатлантичної інтеграції України, а також тверду міжнародну підтримку України у справі внутрішніх перетворень та відновлення суверенітету і територіальної цілісності», - повідомляється на офіційному сайті глави Української держави.

Порошенко також відзначив історичну важливість спадку Маккейна у справі становлення та розбудови нової незалежної України і повідомив, що вже найближчим часом одну з вулиць Києва буде названо на честь сенатора.

Раніше у НАТО заявили, що не коментуватимуть вибори в Україні до результатів другого туру.

Також ЦВК опублікувала нові дані щодо 90% голосів. Кандидати в президенти України Володимир Зеленський і чинний глава держави Петро Порошенко набирають 30,26% й 15,99% голосів .

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: