У Харківській області дві виборчі дільниці відкрилися із затримкою

Читать на русском
З незначною затримкою відкрилися дві ділянки, розташовані в Немишлянському районі Харкова і в місті Зміїв Харківської області.

У Харківській області дві виборчі дільниці відкрилися із затримкою.

Про це повідомляє прес-служба ГУ НП області в неділю, 31 березня, пише «Слово і Діло».

«З незначною затримкою відкрилися дві ділянки, розташовані в Немишлянському районі Харкова і в місті Зміїв Харківської області. Інформація за вказаними фактами зареєстрована в журналах Єдиного обліку заяв та повідомлень територіальних відділів поліції, проводиться перевірка», - вказується в повідомленні.

Із ким домовлятимуться фаворити виборів напередодні другого туруДеякі з кандидатів-фаворитів президентських перегонів почали шукати союзників. Мета – заручитися підтримкою перед другим туром. Хто з них знайде найбільш вдалу конфігурацію? аналізував політолог Олександр Радчук.

Всього в області створені 14 окружних виборчих комісій і тисяча шістсот вісімдесят одна виборча дільниця.

До забезпечення охорони громадського порядку на виборчих дільницях і в місцях розташування окружних і територіальних виборчих комісій залучені 3879 співробітників поліції і курсантів ХНУВС. Крім того, до спільного патрулювання на вулицях та в інших громадських місцях додатково залучено працівників управління патрульної поліції та військовослужбовців Нацгвардії.

Сьогодні, 31 березня, в Україні стартував перший тур президентських виборів. Центрвиборчком затвердив остаточний список із 39 кандидатів. До списку виборців внесено понад 35,6 млн громадян України, з них місце голосування змінили більше 315 тис. осіб, що дозволить проголосувати не за місцем прописки.

Раніше повідомлялося, що у Волинській області зафіксовано перше порушення на виборах.

Нагадаємо, служба безпеки України з суботи, 30 березня, перейшла на посилений режим несення служби у зв'язку з проведенням президентських виборів.

«Слово і Діло» з'ясовувало, наскільки результати президентських виборів в Україні збігалися з екзит-полами і соцопитуваннями.

Також «Слово і Діло» подивилося, які перші кроки на посаді глави держави обіцяють кандидати в разі перемоги.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: