У Волинській області зафіксовано перше порушення на виборах

Читать на русском
У день виборів 2019 на одну з виборчих дільниць у Волинській області не допустили спостерігача громадянської мережі ОПОРА.

У день виборів 2019 на одну з виборчих дільниць у Волинській області не допустили спостерігача громадянської мережі ОПОРА.

Із ким домовлятимуться фаворити виборів напередодні другого туруДеякі з кандидатів-фаворитів президентських перегонів почали шукати союзників. Мета – заручитися підтримкою перед другим туром. Хто з них знайде найбільш вдалу конфігурацію? аналізував політолог Олександр Радчук.

Про це йдеться в повідомленні на сайті організації в неділю вранці, 31 березня, пише «Слово і Діло».

Повідомляється, що спостерігача не допустили на дільницю № 070091 в селі Новостав Горохівського району. Він прибув на дільницю, щоб бути присутнім на засіданні комісії, однак її голова зазначив, що всіх запустять після 08:00. На місце інциденту викликали поліцію.

Нагадаємо, служба безпеки України з суботи, 30 березня, перейшла на посилений режим несення служби у зв'язку з проведенням президентських виборів.

Раніше «Слово і Діло» з'ясовувало, наскільки результати президентських виборів в Україні збігалися з екзит-полами і соцопитуваннями.

Також «Слово і Діло» подивилося, які перші кроки на посаді глави держави обіцяють кандидати в разі перемоги.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: