Порошенко прокоментував законопроект Держдуми РФ про невизнання виборів в Україні

Читать на русском
Порошенко вважає, що законопроект Державної думи Росії про невизнання виборів 2019 в Україні підтверджує справжню позицію Росії і демонструє, для чого вона намагалася відправити своїх спостерігачів на вибори в Україну.

Президент Петро Порошенко вважає, що законопроект Державної думи Росії про невизнання виборів 2019 в Україні підтверджує справжню позицію Росії і демонструє, для чого вона намагалася відправити своїх спостерігачів на вибори в Україну.

Як пише «Слово і Діло», про це він заявив під час прямого ефіру на телеканалі «Інтер», інформує прес-служба глави держави.

Як змінювалися букмекерські ставки на Порошенка, Тимошенко та Зеленського протягом місяцяКому букмекери пророкують вихід до другого туру виборів і перемогу в президентських перегонах? Серед лідерів ставок Зеленський, Порошенко й Тимошенко.

«Я думаю, що це діагноз. Коли хтось вносить до Державної думи РФ законопроект про невизнання виборів в Україні - це просто означає, що вони думають, що це є територія Російської Федерації. Вони думають в ідіологемі «єдиного народа», - сказав Порошенко.

Він додав, що Україна ніколи більше не повернеться ні в Радянський Союз, ні в Російську імперію, а її незалежність буде гарантована членством в ЄС і НАТО.

«Поки Росія є для України країною-агресором і спостерігачів російських у нас не буде. Яку мету справді переслідували російські спостерігачі дуже яскраво демонструє цей законопроект. Вони, заплющивши очі, мали на меті просто дискредитувати ці вибори», - заявив Порошенко.

Раніше стало відомо, що фракція Ліберально-демократичної партії Росії внесла на розгляд Держдуми проект постанови про невизнання підсумків виборів президента України 31 березня.

Нагадаємо, чергові президентські вибори в Україні заплановані на 31 березня 2019 року.

У нашій рубриці «Вибори» можна знайти кожного кандидата, подивитися його декларацію, біографію й програму.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: