«Право на владу»: вісім кандидатів у президенти наведуть останні аргументи перед виборами

Читать на русском
Сьогодні програма Право на владу вийде раніше на годину о 21.30 на каналі 1+1. Вісім кандидатів в президенти переконуватимуть глядачів, кому варто віддати свій голос.
Слово і Діло

Сьогодні суспільно-політичне ток-шоу «Право на владу» вийде на каналі 1+1 раніше, ніж зазвичай, – о 21:30. До студії програми завітають вісім кандидатів у президенти, аби надати останні аргументи, які мають переконати виборців віддати голос за себе.

Ведучі Наталія Мосейчук та Сергій Іванов сьогодні говоритимуть із Юлією Тимошенко, Анатолієм Гриценком, Олександром Вілкулом, Ігорем Смешком, Русланом Кошулинським, Віктором Бондарем, Олександром Шевченком та Віталієм Скоциком.

Разом з ведучими їх допитають найвідоміші українські журналісти: керівник і засновник Skrypin.ua Роман Скрипін, шеф-редактор інтернет-видання LB.ua Соня Кошкіна, головний редактор інтернет-порталу «РБК-Україна» Сергій Щербина, ведучий програми «Гроші» на каналі 1+1 Олександр Дубінський та кореспондент ТСН Ольга Василевська.

Сьогодні о 21:30 на каналі 1+1.

Традиційно в режимі онлайн «Слово і Діло» допомагатиме команді «Права на владу» здійснювати фактчекінг слів гостей ефіру: перевіряти, чи правдиві їхні висловлювання.

Нагадаємо, за правилами нового сезону, співведучий ток-шоу Сергій Іванов може перервати дискусію, натиснувши на «кнопку брехні». Це свідчить про те, що слова політика розходяться з його діями або із загальновідомими фактами.

Нагадаємо, «Слово і Діло» писало, які перші кроки на посаді президента обіцяють зробити кандидати.

Також ми аналізували, хто з топ-10 кандидатів у президенти найкраще виконує обіцянки.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: