Суд пом'якшив запобіжний захід екс-заступнику директора «Авіакону»

Читать на русском
Столичний райсуд побачив підстави для пом'якшення запобіжного заходу одному з підозрюваних у справі розтрати держкоштів.
Солом'янський суд Києвафото: «Слово і Діло»

Суд змінив запобіжний захід колишньому заступнику директора державного підприємства «Конотопський авіаремонтний завод «Авіакон» Володимиру Ткаченку з домашнього арешту на особисте зобов'язання.

Таке рішення ухвалила слідча суддя Солом'янського районного суду міста Києва Світлана Горбатовська, повідомляє «Слово і Діло».

Прокурор Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Борис Василенков просив суд продовжити домашній арешт підозрюваного. Він обґрунтовував це тим, що існують ризики перешкоджання слідству.

Вивчивши матеріали, суддя Горбатовська відмовила в задоволенні клопотання. Так, вона відпустила Ткаченка під особисте зобов'язання, поклавши на нього наступні обов'язки: прибувати за кожною вимогою; повідомляти про зміну місць проживання та/або роботи; не відлучатись з Київської області та Києва без дозволу; утриматись від спілкування з підозрюваними, свідками, службовими особами і працівниками ДП «Авіакон», а також здати на зберігання закордонні паспорти.

Нагадаємо, суд пом'якшив домашній арешт екс-заступнику директора держпідприємства. Пізніше, його залишили під домашнім арештом. Раніше суд дозволив екс-директору авіаремонтного заводу виїжджати з Києва.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: