Справа «Авіакону»: суд обрав запобіжний захід підозрюваним

Читать на русском

Столичний райсуд обрав запобіжний захід трьом підозрюваним у розтраті держкоштів конотопського авіаремонтного заводу.
Солом'янський суд Києва

Підозрюваним детективами НАБУ в причетності до розтрати 13 мільйонів гривень конотопського авіаремонтного заводу «Авіакон» обрали запобіжний захід.

Про це в коментарі журналісту «Слова і Діла» повідомив прокурор Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Борис Василенков.

За його словами, колишнього директора «Авіакону» Анатолія Буцана суд відпустив під особисте зобов'язання з покладанням низки обов'язків: прибувати за кожною вимогою; не відлучатися за межі Києва; повідомляти про зміну свого місця проживання та/або місця роботи; здати на зберігання закордонні паспорти й утримуватися від спілкування з іншими підозрюваними та свідками.

Водночас, як зазначив прокурор САП, екс-заступника Буцана Володимира Ткаченка та комерційного директора Westan Group Associates Ltd (Сент-Кітс і Невіс) Крижалка суд відправив під цілодобовий домашній арешт.

Нагадаємо, НАБУ повідомило про підозру колишньому топ-менеджменту «Авіакону». Раніше детективи надіслали низку запитів про міжнародну допомогу в цій справі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: