Рейтинги за два тижні до виборів: які кандидати лідирують

Читать на русском
Якщо б президентські вибори в Україні відбувалися в середині березня, найбільші шанси вийти в другий тур мали б Володимир Зеленський, Юлія Тимошенко і Петро Порошенко.

Якщо б президентські вибори в Україні відбувалися в середині березня, найбільші шанси вийти в другий тур мали б Володимир Зеленський, Юлія Тимошенко і Петро Порошенко.

Як пише «Слово і Діло», про це свідчать дані опитування Соціологічної групи «Рейтинг».

Як нардепи-кандидати в президенти голосували за розвиток інформаційної політикиНайбільше законопроектів з інформаційної безпеки підтримав народний депутат Юрій Дерев'янко.

Лідером президентського рейтингу залишається Зеленський, якого підтримують 24,9% тих, хто визначився з вибором і має намір голосувати на виборах.

Другу і третю позицію ділять Тимошенко - 18,8% і Порошенко - 17,4%.

Далі йдуть Юрій Бойко - 10,2%, Анатолій Гриценко - 9,4, Олег Ляшко - 5,8%, Олександр Вілкул - 3,5%. Ігор Смешко - 3,1%, Руслан Кушулинский - 2,2%.

«Кожен шостий не визначився з вибором кандидата. Важливо, що найбільше таких серед найбідніших виборців, жителів сіл, більше серед жінок», - йдеться в повідомленні.

Опитування фонду Соціологічної групи «Рейтинг» проводилося 9-15 березня серед 2500 респондентів. Помилка вибірки - 2,0%

Нагадаємо, за даними опитування Соціологічної групи «Рейтинг», на початку березня рейтинг кандидатів очолювали Володимир Зеленський, Юлія Тимошенко і Петро Порошенко.

Зазначимо, що трійка кандидатів у президенти України не змінюється з січня 2019 року.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: