Уряд переніс конкурс на голову правління «Нафтогазу»

Читать на русском
Відкритий конкурс на голову правління Національної акціонерної компанії Нафтогаз України переноситься на березень 2020 року.

Відкритий конкурс на голову правління Національної акціонерної компанії «Нафтогаз України» переноситься на березень 2020 року.

Як пише «Слово і Діло», про це на засіданні уряду заявив прем'єр-міністр Володимир Гройсман, передає кореспондент РБК-Україна.

Ляшко зірвав засідання Кабміну – відеоЛяшко разом з групою народних депутатів перервав сьогоднішнє засідання Кабінету міністрів. Він вимагав відставки Коболєва.

За його словами, конкурс на нове правління компанії пройде через рік після 20 березня.

«На даному етапі вся відповідальність (за нинішній склад правління, - ред.) лежить на наглядовій раді. Прошу представників держави в наглядовій раді проконтролювати виконання завдань», - підкреслив Гройсман.

Відзначимо, сьогодні прем'єр оголосив, що уряд продовжить контракт з Андрієм Коболєвим і нинішнім складом правління НАК. Крім того, перед менеджментом поставили завдання наростити видобуток газу до рівня 18 млрд кубометрів на рік, продовжити контракт на транзит газу, а також забезпечити відокремлення української газотранспортної системи.

Нагадаємо, два тижні тому Гройсман оголосив конкурс на главу правління «Нафтогазу». Після цього наглядова рада запропонувала вдвічі знизити зарплату Коболєву.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: