Коболєв відхрестився від конфлікту з Гройсманом

Читать на русском
За його словами, у нього з Гройсманом немає особистих розбіжностей, а публічно озвучені моменти є різницею в поглядах на ключові питання.

У голови правління НАК «Нафтогаз України» Андрія Коболєва немає особистого конфлікту з прем'єр-міністром Володимиром Гройсманом.

Про це Коболєв заявив в інтерв'ю «РБК-Україна», пише «Слово і Діло» в середу, 20 березня.

Наглядова рада «Нафтогазу» проти Кабміну: чи замінять Коболєва та колиНаглядова рада рекомендує знизити зарплату Коболєву вдвічі й продовжити з ним контракт. Тим часом Кабмін оголошує конкурс на керівника НАК.

За його словами, у нього з Гройсманом немає особистих розбіжностей, а публічно озвучені моменти є різницею в поглядах на ключові питання.

«Я не вважаю, що їх (розбіжностей, - ред.) дуже багато, по-перше. По-друге, розбіжності між менеджментом та акціонером - це взагалі не новина в будь-якій країні світу. Це робоча ситуація. Я б, звичайно хотів, щоб акціонер був згоден із нашою позицією. Те, що ми не можемо домовитися у ключовому питанні - проведенні анбандлінгу - цьому самому анбандлінгу дійсно заважає. Це один із моментів нашої дискусії з акціонером. Друга тема, із якої ми дискутуємо - спецзабов'язання «Нафтогазу»(ПСО)», - пояснив керівник НАК.

Нагадаємо, 6 березня Кабмін прийняв рішення про призначення на 23 березня початку конкурсу на посаду голови правління Національної акціонерної компанії «Нафтогаз України». Таким чином, уряд не продовжив контракт із Коболєвим.

Раніше у «Нафтогазі» розповіли про зарплату Коболєва.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: