«Нафтогаз» знизить промспоживачам ціну на газ

Читать на русском
Також наголошується, що «Нафтогаз» в березні скористався ринковою ситуацією і закупив достатній обсяг газу для забезпечення своїх побутових споживачів.

У квітні НАК «Нафтогаз України» знизить ціну на газ для промислових споживачів, які з березня також знизили на 15%, на 19,1% або на 1 415 грн/тис. куб. м до 5 990 грн/ тис. куб. м (без ПДВ).

Про це у вівторок, 19 березня, йдеться в повідомленні компанії, пише «Слово і Діло».

Наглядова рада «Нафтогазу» проти Кабміну: чи замінять Коболєва та колиНаглядова рада рекомендує знизити зарплату Коболєву вдвічі й продовжити з ним контракт. Тим часом Кабмін оголошує конкурс на керівника НАК.

«Промислові споживачі, які співпрацюють із «Нафтогазом» на умовах попередньої оплати, будуть купувати газ за ціною 5 990 грн/тис. куб. м (без ПДВ і витрат на його транспортування магістральними та розподільними трубопроводами)», - йдеться в ньому.

Також наголошується, що «Нафтогаз» в березні скористався ринковою ситуацією і закупив достатній обсяг газу для забезпечення своїх побутових споживачів.

«З огляду на це, ТОВ «Газопостачальна компанія «Нафтогаз України» знизить ціну на квітень для своїх побутових споживачів в Кіровоградській області та інших регіонах на 2%, не встановлюючи максимально можливої торговельної націнки постачальника, яка дозволена законодавством. Таким чином, кінцева ціна газу для побутових споживачів газопостачальних компаній «Нафтогаз України» складе 8,38 грн за куб. м замість 8,55 грн за куб. м (з ПДВ)», - йдеться в повідомленні.

Раніше прем'єр Володимир Гройсман розповів про новий контракт для голови «Нафтогазу».

Також нагадаємо, в «Нафтогазі» розповіли про зарплату Коболєва.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: