У Кремлі озвучили очікування від нового президента України

Читать на русском
Кращим варіантом для Росії стане президент, націлений не так на конфронтацію, як на вибудовування миру із сусідами, говорить Пєсков.

У Кремлі очікують, що новим президентом України стане президент миру, а не війни.

Як пише «Слово і Діло», про це у вівторок, 19 березня, заявив прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков, повідомляє ТАСС.

Рейтинги за два тижні до виборів: які кандидати лідируютьЯкщо б президентські вибори в Україні відбувалися в середині березня, найбільші шанси вийти в другий тур мали б Володимир Зеленський, Юлія Тимошенко і Петро Порошенко.

«Для Кремля однозначно краще, щоб до влади прийшов в Україні і був обраний українцями той президент, який буде тверезо оцінювати реальність, у якого візьме гору політична мудрість, який не буде президентом війни, а стане президентом миру і вибудовування відносин з усіма сусідами, у тому числі з Російською Федерацією. Це можна сказати однозначно», - зазначив він.

Зазначимо, напередодні президент РФ Володимир Путін укотре заявив, що з нинішньою владою України він не може ні про що домовитися.

Як відомо, відповідно до соцопитувань, головними кандидатами на посаду президента є Юлія Тимошенко, Володимир Зеленський і чинний глава держави Петро Порошенко.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: