Я впевнений в своїй перемозі на виборах – Порошенко

Читать на русском
Порошенко також розцінює, як загрозу проведення виборів в країні спроби організації вуличних заворушень у місцях зустрічей виборців ыз кандидатами в президенти.

Кандидат в президенти України, чинний глава держави Петро Порошенко впевнений у своїй перемозі на майбутніх президентських виборах і обіцяє, що вибори пройдуть за європейськими стандартами.

Про це сказав Порошенко на зустрічі з виборцями «Ми йдемо своїм шляхом» на Михайлівській площі в центрі Києва в неділю, 17 березня, пише «Слово і Діло».

Топ-10 кандидатів у президенти, яким вибори підуть на користьЛише один із 39 кандидатів стане президентом. Втім, щонайменше 10 політиків із виборчого бюлетеня суттєво покращать свої стартові позиції напередодні парламентської кампанії. Хто вони, знає політолог Олександр Радчук.

«Перемога незмінно буде за нами, і це буде чесна перемога», - повідомив глава держави.

Він підкреслив, що майбутні вибори будуть «повністю відповідати європейським стандартам виборчої кампанії». Порошенко також розцінює, як загрозу проведення виборів в країні спроби організації вуличних заворушень у місцях зустрічей виборців ыз кандидатами в президенти.

«Кампанію спілкування з виборцями дуже намагаються перевести в формат вуличних заворушень. Це вже навіть не брудна політична технологія. Це спроба поставити під загрозу сам факт проведення виборів, зірвати їх. І, слухайте, - це точно не український сценарій! Обов'язок української влади цього сценарію ні в якому разі не допустити», - сказав він.

За словами президента, автори, замовники, спонсори та виконавці цього сценарію «всіма правдами і неправдами провокують нас на застосування грубої фізичної сили».

«Але тому ми й сильні, що ми не будемо давати їм такого подарунку. Наша відповідь - це наше із вами багатотисячне протистояння, боротьба за державу, збори справжніх українських патріотів», - зазначив Порошенко.

Президент також обіцяє, що в разі його обрання президентом свою нову каденцію почне із поновлення військової ракетної програми.

Раніше повідомлялося, що в центрі Києві зібралося кілька тисяч осіб. Пов'язано це було з виступом Порошенка. В результаті в центрі Києва сталися сутички. Побилися прихильники і противники президента.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: