Кривонос анонсував терміни реформи «Укроборонпрому»

Читать на русском
Кривонос заявив, що на реалізацію реформи Укроборонпрому потрібно півроку, якщо народні депутати у найкоротші терміни розглянуть і приймуть цей законопроект.

Заступник секретаря РНБО Сергій Кривонос заявив, що на реалізацію реформи «Укроборонпрому» потрібно півроку.

Як пише «Слово і Діло», про це він сказав в ефірі програми «Свобода слова» на телеканалі ICTV.

Розкрадання в оборонці: журналісти з'ясували, хто «зливав» справи щодо ГладковськогоУсі слідчі органи, які мали б розслідувати розкрадання на оборонці, знали про нього і закривали справи за хабарі.

За його словами, саме стільки часу потрібно, якщо народні депутати у найкоротші терміни розглянуть і приймуть цей законопроект.

«Якщо народні депутати у найкоротші терміни розглянуть і приймуть цей законопроект, і за результатами того аудиту, який буде проведено, для реформування «Укроборонпрому» потрібно до півроку», - підкреслив заступник секретаря РНБО.

Водночас президент Петро Порошенко зазначив, що має право визначити цей документ як невідкладний - це означає, що парламент зобов'язаний у найкоротші терміни його розглянути.

Нагадаємо, 12 березня президент Петро Порошенко підписав указ про призначення Кривоноса заступником секретаря РНБО. Також він буде виконувати обов'язки керівника комісії з питань оборонної промисловості, військово-технічного співробітництва та співпрацею України з НАТО.

У декларації кандидата в президенти України Кривоноса немає власних квартири та машиниЗаступник командувача Сил спеціальних операцій ЗСУ в 2017 році жив у чужій квартирі на одну зарплату й тримав готівкою 45 тисяч доларів.

До цього Кривонос займав посаду першого заступника командувача сил спеціальних операцій Збройних сил.

Кривонос висувався на вибори президента України від партії «Воїни АТО», проте 6 березня заявив, що знімає свою кандидатуру і на виборах буде підтримувати Порошенка.

Раніше питаннями військово-технічного співробітництва займався Олег Гладковський, але 4 березня Порошенко його звільнив.

Рішення про звільнення Гладковського президент прийняв після опублікування розслідування про розкрадання в оборонній сфері, де фігурує син Гладковського - Ігор. Також журналісти опублікували інформацію про відкат Гладковському-старшому.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: