Саакашвілі йде з посади голови опозиційної грузинської партії

Читать на русском
За словами політика, на даний час ЄНД підтримують 400 тис. зареєстрованих активних прихильників, які мають взяти участь в обранні голови партії.

Екс-президент Грузії Міхеіл Саакашвілі вирішив залишити посаду голови опозиційної грузинської партії «Єдиний національний рух» (ЄНР), оскільки не має можливості на місці здійснювати партійне керівництво.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на заяву політика в Facebook.

Саакашвілі готується до повернення. Чи є в політика майбутнє в Україні?Колишній голова Одеської області Міхеіл Саакашвілі заявив про намір повернутися в Україну 1 квітня. Оцінили шанси на повернення політика експерти.

«У партії необхідно постійне оновлення, тому зараз необхідні нові люди та побудова нових принципів управління партією. По-перше, Іванішвілі (Бідзіна Іванішвілі - голова правлячої партії «Грузинська мрія» - ред.) робить все, щоб не впустити мене до країни. По-друге, деякі наші лідери перебувають у в'язниці. Все це ускладнює роботу нашої організації. Тому в цій ситуації слід обрати нового голову партії «Єдиний національний рух», - сказав Саакашвілі.

«Я думаю, Григол Вашадзе дуже гарно провів президентську кампанію і особисто я підтримав би його на посаді голови нашої партії», - зазначив він.

За словами політика, на даний час ЄНР підтримують 400 тис. зареєстрованих активних прихильників, які мають взяти участь в обранні голови партії.

У бесіді з журналістами лідери партії позитивно оцінили рішення Саакашвілі.

«Питання серйозного оновлення партії постало, тому найближчим часом ми проведемо з'їзд партії та оберемо нового голову», - заявив журналістам один із лідерів ЄНР Роман Гоцирідзе.

При цьому він зазначив, що Саакашвілі залишиться лідером партії.

Раніше Саакашвілі заявив, що повернеться в Україну 1 квітня.

Також нагадаємо, Саакашвілі заявив, що Гриценко не здатний стати президентом України.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: