Саакашвілі повідомив, чому став особистим ворогом Порошенка

Читать на русском
За словами лідера Руху нових сил, під час його губернаторства Порошенко не розумів, яку мету переслідував Саакашвілі, й через це поширював неправдиву інформацію про нього.

Лідер «Руху нових сил» і екс-президент Грузії Міхеіл Саакашвілі розповів, чому з друга президента України Петра Порошенка він перетворився на його особистого ворога.

Луценко запевняє, що Саакашвілі буде затриманийСказано 6 грудня 2017 р.Статус обіцянки: Виконано

Про це політик розповів у інтерв'ю Радіо НВ, передає «Слово і Діло».

«Він вважає мене особистим ворогом, тому що наші цінності повністю не співпали; тому що він вважає, що реформи й зміни – це все просто для піару, це просто хороша й цікава розводка для людей, а людина має використовувати свою владу для того, щоб робити гроші. Він мене зневажає, бо не розуміє, як я міг в Одесі відмовитися від його пропозицій. Він мені так прямо й говорив: «Займайся фандрайзингом». Це він хотів цивілізовано сказати: «Працюй із бізнесменами, чого ти там?», – повідомив Саакашвілі.

За словами лідера «Руху нових сил», під час його губернаторства Порошенко не розумів, яку мету переслідував Саакашвілі, й через це поширював неправдиву інформацію про нього.

«Порошенко втратив історичний шанс стати батьком-засновником нової України. Я просто себе ставив на його місце, я не міг взагалі цього допустити в думках, що це можна поміняти на якісь мільярди. Але його з цими мільярдами пов'яжуть, щойно він не буде президентом, на нього будуть справи в Америці. Згадаєте мої слова, ми знову перетнемося», – додав Саакашвілі.

Раніше стало відомо, що грузинський суд залишив у силі вирок Саакашвілі.

Також нагадаємо, Саакашвілі розповів, коли повернеться до Грузії.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: